Sinds 1988 hét vertrouwde adres
voor sportprijzen en aanverwante artikelen

Medailles, carnavalsmedailles en linten

Medailles

Het is de ultieme droom van de sporter: op het erepodium staan en een 'plak' omgehangen krijgen. Liefst een gouden. Maar ook zilver en brons zijn natuurlijk mooi.

Domburg Sportprijzen Holland heeft een groot aanbod aan medailles. Eenvoudige gladde exemplaren, subtiel versierde of fraai vormgegeven medailles in diverse vormen en maten. De meest bekende zijn de ronde of ovalen medailles, al dan niet voorzien van een versiersel of van een afbeelding van de betreffende sport. Maar Domburg heeft ook luxe medailles in het assortiment met fraai in reliëf uitgevoerde sportelementen voor allerlei sporten. In allerlei metaalsoorten en formaten. De hele luxe medailles leveren wij eventueel in een mooi opbergdoosje. Uiteraard kunnen ook medailles worden voorzien van cijfers, symbolen of teksten.

Ook deelname- en prestatiemedailles zijn een bekend fenomeen. Wie heeft er niet ergens een avondvierdaagsemedaille liggen, of eentje die herinnert aan de deelname van de sportdag op school? Ook dit soort medailles, die vaak in grote oplagen nodig zijn, kunnen wij leveren.

Carnavalsmedailles

Domburg Sportprijzen heeft ook een groot assortiment aan carnavalsmedailles in allerlei uitvoeringen en kleuren. Van eenvoudige metalen medailles tot fraai vormgegeven geëmailleerde kunstwerkjes. Eventueel kunnen wij ook medailles naar uw wens of ontwerp maken of u helpen met het ontwerpen.

Linten

Bij een medaille hoort een draaglint. Ook die hebben wij in ruime mate voorradig. In tal van kleuren en uitvoeringen. Ook meerkleurig of met een motief. Ook korte draaglintjes met een veiligheidsspeld, zodat u de medaille op een revers kunt spelden kunnen wij op aanvraag leveren.