Sinds 1988 hét vertrouwde adres
voor sportprijzen en aanverwante artikelen

Schalen en plaquettes

Schalen en plaquettes

Een kampioensschaal. Een herinneringsplaquette of een schild. Het zijn mooie middelen om een prestatie of gebeurtenis in herinnering te houden. Domburg Sportprijzen Holland heeft een uitgebreid assortiment schalen en plaquettes. Van diverse materialen zoals glas, tin, staal of aluminium. Met diverse technieken brengen wij hier de door u gewenste tekst of afbeelding op aan.

Graveren

Graveren kan fysiek of met laser. Bij fysiek graveren wordt een klein stukje van de toplaag van het materiaal weggehaald. Lasergraveren zorgt ervoor dat een stukje van de toplaag verkleurt. Bij deze laatste techniek krijgt u een volkomen glad resultaat. Met lasertechniek kunnen we heel nauwkeurige resultaten bereiken.

Sublimeren

Met behulp van sublimatie kunnen wij een fullcolor afdruk maken op het materiaal. Sublimatie maakt gebruik van hittegevoelige inkt die een verbinding aangaat met het oppervlak waarop het wordt aangebracht. Het resultaat is een gladde, duurzame en gedetailleerde afbeelding. U kunt iedere gewenste tekening of voorstelling digitaal aanleveren en wij zorgen dat het op het door u gewenste object wordt afgedrukt.

Standaard

Voor sierborden en plaquettes hebben wij diverse (houten) standaards in het assortiment, zodat u uw object mooi en veilig kunt neerzetten. Uiteraard kunnen we schalen ook voorzien van een ophangmogelijkheid zodat u het aan de wand kunt hangen. Schalen en plaquettes kunnen desgewenst in een mooie bijpassende cassette worden geleverd.