Sinds 1988 hét vertrouwde adres
voor sportprijzen en aanverwante artikelen

Glas sublimatie of glaslaseren

Glas sublimatie of glaslaseren

Glas is een mooi en duurzaam materiaal om prijzen, awards, of standaards te maken. Met behulp van verschillende technieken kunnen wij glazen standaards en plaquettes van tekst of afbeeldingen voorzien.

(Laser)graveren

Bij het graveren van glas wordt een klein stukje van de toplaag van het glas weg gehaald of dof gemaakt. Met lasertechniek kunnen we heel nauwkeurige resultaten bereiken. Gegraveerd glas heeft eindeloos veel mogelijkheden: als prijs, plaquette, maar ook voor huwelijksbedankjes, kraamcadeautjes of als relatiegeschenk. Uiteraard heeft Domburg Sportprijzen Holland tal van voorbeelden voorradig.

Sublimeren

Met behulp van sublimatie kunnen wij een fullcolor afdruk maken op glas (maar ook andere materialen zoals aluminium of keramiek). Sublimatie maakt gebruik van hittegevoelige inkt die een verbinding aangaat met het oppervlak waarop het wordt aangebracht. Het resultaat is een gladde, duurzame en gedetailleerde afbeelding. U kunt iedere gewenste tekening of voorstelling digitaal aanleveren en wij zorgen dat het op het door u gewenste object wordt afgedrukt.